LUXOR RESTAURANT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1357 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Luxor Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

26 mrt 2023 om 21:08 War sehr lecker und heiß
26 mrt 2023 om 0:43 Altijd goed
25 mrt 2023 om 2:03 Top eten
24 mrt 2023 om 23:40 Eten was prima. Bezorging liet lang op zich wachten
18 mrt 2023 om 11:06 Niet aan te raden, allebei bijna voedsvergiftiging opgelopen na onhygiënisch eten. Dit al 3 keer hier gehad eerst met haren in het eten en dode vliegen bij warm weer
15 mrt 2023 om 20:46 duurde telang voordat geleverd werd.
14 mrt 2023 om 19:37 Ik had kruidenboter met vers brood besteld en een schotel. Kruidenboter smaakt zoals je het in de winkel kan kopen en je krijgt er een stukje turks brood erbij en dat voor 5 euro.
12 mrt 2023 om 2:14 Snel lekker vriendelijk
25 feb 2023 om 0:21 Perfect Zoals altijd
12 feb 2023 om 17:15 Top Pizzas, maar voor extra vlees of kaas betaal je 4,- extra dat vind ik gewoon oplichting. Heel jammer
7 feb 2023 om 19:29 Besteld op een dinsdagavond... Zou er met 30 minuten zijn volgens thuisbezorgd... Maak er maar 75 minuten van... En 't was koud/lauw
5 feb 2023 om 21:18 Het werd 2 uur na de geplaatste bestelling pas gebracht. Het eten was koud/lauw en niet compleet