LUXOR RESTAURANT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1298 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Luxor Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

26 nov 2022 om 20:56 Snelle bezorging en lekker eten
25 nov 2022 om 22:14 Mn pizza kwam 2,5 uur later en gewoon hard en ijskoud sluit gewoon je deuren als je het niet aankan groetjessssxx
25 nov 2022 om 20:32 2 uur gewacht op matig eten en de saus was vergeten
25 nov 2022 om 18:33 Ja het was weer lekker.
22 nov 2022 om 20:34 Lekker eten en vlot bezorgd! Vriendelijke bezorger!
17 nov 2022 om 11:00 Bezorger 1 uur te vroeg, om vervolgens ook nog 2 van de 6 bestelde producten te vergeten. Ik kom hier nooit weer
15 nov 2022 om 20:42 Top
15 nov 2022 om 18:06 Eten was lekker, gaan vaker bestellen. Bezorging was op tijd.
12 nov 2022 om 5:24 Was en heerlijke pizza. Goed warm. Alleen bezorgen duurde beetje lang. Maar dat geeft niks.
9 nov 2022 om 19:25 Snel, en heerlijk gegeten
6 nov 2022 om 22:32 Ik neem altijd pizza magerita met extra kaas en betaal dat dan aan de deur Nou moest ik opeens €3! Meer betalen zonder dat ze me dat hebben gezegt de volgende keer betaal ik dat niet zonder dat het op de site staat OPLICHTERS!
5 nov 2022 om 20:40 Lang gewacht en verkeerde bestelling